Gabbers opgelet: 'Hardcore Never Dies' krijgt vette trailer!

Ook deze beelden zien er weer goed uit en lang hoeven we niet meer te wachten.


In november zal de Nederlandse film Hardcore Never Dies te zien zijn. Nu is hier weer een nieuwe trailer van opgedoken!

Het verhaal gaat over de zeventienjarige Michael. Hij droomt van een toekomst als pianist, maar zijn ouders willen daar niks van weten. Toch besluit hij ervoor te gaan, maar heel erg succesvol is hij nog niet.

Broer
Michael besluit zich aan te melden voor het conservatorium, maar hij haalt maar net de tweede ronde. In zijn zoektocht naar inspiratie duikt zijn broer Danny onverwacht op en introduceert hem in de Rotterdamse gabber-scene.

Michael wordt vervolgens een wereld ingezogen van snoeiharde beats, broederschap en drugs. Het gaat echter van kwaad naar erger wanneer de pillenhandel van Danny internationale proporties aanneemt, waardoor de broers moeten vechten voor hun levens.

Team
De film werd gemaakt door Jim Taihutte, o.a. bekend van De Oost en Wolf. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Joes Brauers (Quo Vadis, Aida?), Jim Deddes (Joardy Season) en Rosa Stil (Scheel).


Hardcore Never Dies zal vanaf 9 november in de bioscopen te zien zijn. Enkele weken daarna zal de film op Amazon Prime Video uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair