Keiharde thriller 'Upon Entry' met 'Narcos'-ster in de hoofdrol nu in de bioscoop

Een spannende psychologische thriller die zowel een licht schijnt op universele luchthavenangsten als een kritische blik werpt op huidige immigratiesystemen.


Het langspeeldebuut van de Venezolaanse filmmakers Alejandro Rojas en Juan Sebastian Vásquez maakte een ronde langs vele internationale filmfestivals waar het duo meermaals in de prijzen viel en dat is niet gek, want hun Upon Entry is een fantastische thriller

Eén van de twee hoofdrollen is weggelegd voor de Argentijn Alberto Ammann die veel mensen zullen kennen door zijn rol in de Netflix-serie Narcos waarin hij de rol van Pacho Herrera drie jaar lang vertolkte.

Het plot
Met geldige visa reizen Diego, een Venezolaanse stedenbouwkundige, en Elena, een danseres uit Barcelona, van Spanje naar de Verenigde Staten om samen een nieuw leven te beginnen. In het 'land van de onbegrensde mogelijkheden' willen ze hun geluk beproeven en hun carrières een nieuwe boost geven.

Bij aankomst op het vliegveld in New York worden ze echter direct meegenomen voor verhoor. Vol ongeloof en verwarring belandt het koppel in een beklemmend inspectieproces waardoor niet alleen hun toekomst, maar ook hun onderlinge band op het spel komt te staan.

Retespannend
In de trailer zien we dat dit een intense rit gaat worden met zeer sterk spel van de hoofdrolspelers en een verhaal dat zich vrijwel geheel afspeelt in 'realtime'.


Upon Entry is vanaf 21 september te zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

NieuwsFilm

meest populair