Gerucht: Quentin Tarantino wil 'Pulp Fiction'-ster voor zijn laatste film 'The Movie Critic'

Gerucht: Quentin Tarantino wil 'Pulp Fiction'-ster voor zijn laatste film 'The Movie Critic'

Is een Pulp Fiction-reünie aanstaande met de casting van John Travolta en Samuel L. Jackson.

Het begint er op te lijken dat Quentin Tarantino's tiende en laatste film, The Movie Critic, een soort Pulp Fiction-reünie gaat worden. Eerder kwamen er al berichten naar buiten dat Samuel L. Jackson een rol zou hebben in de film. Nu lijkt ook John Travolta zich toe te voegen aan de cast.

Dit betekent dat de drie grote Pulp Fiction-sterren Jackson, Travolta en Bruce Willis weer zouden samenkomen in The Movie Critic. Tarantino wil zelfs dat Willis een cameo krijgt in de film, ondanks de ernstige ziekte van de acteur.

Cast bekend?
Volgens geruchten zouden alle castleden voor zijn laatste film al bekend zijn. Maar kan er nog niets officieel bekend worden gemaakt, vanwege de staking. In een eerder interview zei Tarantino een voorkeur te hebben voor Amerikaanse acteurs, boven "nep-Amerikanen".

Eerder heeft Tarantino aangegeven dat hij nog een acteur wil casten, met wie hij niet eerder heeft samengewerkt. De filmmaker gaf aan op zoek te zijn naar een 35-jarige voor de hoofdrol.

De hoofdrolspeler
Maar misschien is deze acteur inmiddels al gevonden. Een paar weken terug werd gemeld dat Paul Walter Hauser (Cruella) vóór de staking al een aanbod had gekregen voor de hoofdrol in de film. De 37-jarige Hauser wordt gezien als getalenteerd acteur en een geschikte keuze voor de rol als filmcriticus Jim Sheldon van het tijdschrift The Popstar Pages.


The Movie Critic speelt zich af in 1977 en de planning was om deze herfst te beginnen met filmen in Los Angeles. Maar de staking heeft de vaart er helaas uit gehaald. Hopelijk krijgen we binnenkort de bevestiging van de Pulp Fiction-sterren als definitieve castleden.

NieuwsFilm

meest populair