Half kale Nicolas Cage is "bijzonder speciaal" in trailer 'Dream Scenario'

Half kale Nicolas Cage is "bijzonder speciaal" in trailer 'Dream Scenario'

A24 komt weer eens met een veelbelovende film en deze wordt sterk onthaald!

A24 is in de ogen van vele filmfanaten een van de beste studio's vandaag de dag. Enige tijd geleden kondigde de studio al aan dat ze een nieuwe film gingen maken met niemand minder dan Nicolas Cage. Hier staan nu ook de eerste beelden van online.

Gisteren kwam de met een Oscar bekroonde acteur nog langs in de trailer van Butcher's Crossing, waarin hij kaal is. In de trailer van alweer zijn volgende film, genaamd Dream Scenario, is hij juist weer half kaal.

Verhaal
Ook het verhaal klinkt behoorlijk maf. Cage speelt in de film een onopvallende (en dus kale) professor die plots wereldberoemd wordt na in ieders dromen te zijn voorgekomen.

De film wordt omschreven als een surrealistische satire over social media-cultuur en de impact ervan op onze dagelijkse sociale interacties.

Trailer
Tot nu toe scoort de film ook onwijs goed: een 8,2 op IMDb en een 85% op Rotten Tomatoes. Bekijk de trailer hieronder.



Dream Scenario is de zoveelste in een markant rijtje films waarin Cage weer eens duidelijk maakt wat een bijzondere acteur hij is. Vergelijkbare onafhankelijke films van de laatste jaren waarin hij zich van zijn beste kant liet zien zijn Mandy, Joe, Pig en Color Out of Space.

NieuwsFilm

meest populair