Jennifer Lopez laat het water opnieuw in je mond lopen

De superster JLo uit vele Hollywood-films wist in 2020 hoge ogen te gooien op Instagram.

Door redactie
Actrice en zangeres Jennifer Lopez is en blijft een van de grootste sterren uit Hollywood. Haar eerste grote rol had ze in de film Selena uit 1997 en ze wist al vele malen in de hitlijsten te belanden.

Op Instagram is 'Jennifer uit de Bronx' ook een enorme hit. Niet minder dan 251 miljoen mensen volgen de ster en elke post krijgt al snel een miljoen likes. Eén foto kreeg in 2020 zelfs meer dan acht miljoen vind-ik-leuks.

Films van nu
Na de '90 was JLo in vele films te zien. Volgens de IMDb staat de teller nu op zo'n 125 producties, inclusief haar muziekvideo's. Dit jaar zagen we haar nog in de actiethriller The Mother op Netflix en komende jaren verschijnen meer films van de ster.

Op dit moment werkt ze aan de film Unstoppable: The Anthony Robles Story en eerder nam ze de Netflix-film Atlas van regisseur Brad Peyton op. De misdaadfilm The Godmother is vermoedelijk haar volgende acteerklus.

Beste Insta-foto
In 2020 plaatste Jennifer een selfie op Instagram op het moment dat ze in badkleding voor de spiegel staat. De foto kreeg tot op heden maar liefst 8,1 miljoen vind-ik-leuks. "Relaxed en opgeladen," schreef JLo bij de foto.


De nu 54-jarige Jennifer Lopez voor de spiegel zien staan? Check de foto dan hier op haar Instagram, via een eerder FilmTotaal-bericht.


NieuwsFilm

meest populair