Netflix komt binnenkort met een wel heel bloederige horrorfilm

De 'Saw'-film 'Spiral' komt in oktober naar de populaire streamingdienst.


Horrorliefhebbers hebben weer een titel om naar uit te kijken. Netflix pakt binnenkort namelijk uit met een wel hele gruwelijke horrorfilm: Spiral. In deze Saw-film is een nieuwe Jigsaw-moordenaar opgestaan die het op de politie heeft gemunt.

In deze film spelen een aantal bekende namen mee, waaronder Chris Rock (The Witches), Samuel L. Jackson (Django Unchained), Max Minghella (Babylon) en Marisol Nichols (Riverdale).

Het verhaal
In Spiral heeft een sadistische moordenaar het gemunt op de politie. Detective Zeke (Rock) en zijn nieuwe partner William (Minghella) leiden het onderzoek. Al snel doen de gruwelijke moorden hen denken aan het duistere verleden van de stad.

En terwijl het mysterie steeds lastiger te ontrafelen lijkt, blijkt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar te bevinden. Zo begint de tijd steeds sneller te tikken.

Netflix
Spiral - geregisseerd door Darren Lynn Bousman (de man achter Saw II tot en met IV) - is een opvallende titel binnen de Saw-reeks. De film is namelijk meer een politiethriller.Netflix heeft aangekondigd dat de bloederige horrorprent vanaf 10 oktober beschikbaar zal zijn. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair