Dwayne 'The Rock' Johnson overweegt comeback: "Ik sta er zeker voor open"

De geliefde acteur denkt dat hij misschien wel terugkeert voor WrestleMania 40.

Door redactie
Dwayne 'The Rock' Johnson is al jarenlang een van de bekendste gezichten in Hollywood, maar misschien dat hij toch terugkeert naar zijn 'roots'. De geliefde acteur denkt er namelijk nu aan opnieuw te gaan worstelen.

Voordat hij een grote naam werd in de filmwereld was Johnson in de ring te vinden. Hij was een van de beroemdste WWE sterren. Goed nieuws voor zijn fans, want hij sluit een terugkeer niet uit. Tijdens een recent gesprek laat hij zich erover uit.

Reactie
Johnson heeft al gesprekken gevoerd met de WWE-baas, Vince McMahon, over een mogelijke terugkeer tijdens WresleMania 39. Hier kwam het uiteindelijk niet van, maar 'The Rock' zegt dat hij misschien nu wel deel uit zal maken van de WrestleMania 40 selectie.

"WrestleMania in Philadelphia, daar zit veel potentieel in, dus ik sta hier zeker voor open" begint Johnson. "We moeten wel even goed uitvogelen hoe en wat. De fans verdienen iets ongelofelijks en iets dat ze nog nooit eerder hebben gezien, dus daar zullen we voor moeten gaan".

Meer
Niet alleen weet Johnson dat de verwachtingen hoog liggen, zelf wil hij ook alles geven: "Ik zet altijd mijn beste beentje voor. Aan WrestleMania werkt een groot team en iedereen werkt keihard"."Als ik terugkeer naar WWE en opnieuw ga worstelen is de belangrijkste vraag: hoe zetten we dit neer en hoe creëren we iets dat de fans nog nooit eerder hebben meegemaakt". Of het ervan komt is nog niet helemaal zeker maar dit klinkt wel veelbelovend.

NieuwsFilm

meest populair