Hoe zit het met de 'John Wick'-spinoff met Ana de Armas? Komt ie er nog wel?

Regisseur Len Wiseman laat zich over het project uit en wat we kunnen verwachten.


Keanu Reeves is de laatste jaren voornamelijk te zien als John Wick, al zou het best kunnen dat John Wick: Chapter 4 zijn laatste solo-film was. Wel zal hij opduiken in de spin-off Ballerina, maar hoe zit het eigenlijk nu met deze blockbuster?

In Ballerina is de hoofdrol weggelegd voor de geliefde Ana de Armas, o.a. bekend van Blade Runner 2049 en No Time to Die. Zij kruipt in de huid van Rooney, een succesvolle 'hitwoman' met de bijnaam Ballerina. Zij is uit op wraak nadat haar familie werd vermoord.

Vertraging
Vanwege de grote staking die op dit moment plaatsvindt, lopen de nodige filmprojecten vertraging op. Hier hoort Ballerina helaas ook bij. Tijdens een recent interview laat regisseur Len Wiseman zich hier nu over uit.

"We nemen nu een pauze, maar ik heb wel net de directors cut afgemaakt. Het is allemaal geweldig gegaan. Het is echt een hele leuke film!" Ook is de Wiseman helemaal weg van zijn hoofdrolspeelster.

Actieheldin
Zo eindigt de filmmaker door te zeggen: "Ana was 15 minuten te zien in de laatste James Bond-film en stal de show. Wij doen nu precies hetzelfde, alleen zie je haar deze keer maar liefst 2 uur. Het wordt heel erg gaaf!"NieuwsFilm

meest populair