Spannende thriller op Netflix wordt nu helemaal grijs gekeken

De film The Talented Mr. Ripley zet zijn klauwen in de Netflix Top 10.


Netflix zette recent al een sterke mysteriethriller online en die film belandde direct in de Netflix Top 10. Een dag later is er alweer concurrentie in de vorm van de thriller The Talented Mr. Ripley, eveneens sterk ontvangen.

The Talented Mr. Ripley verscheen in 1999 en komt van regisseur Anthony Minghella (Cold Mountain, The English Patient). Netflix geeft de film woorden mee als "spannend" en "psychologisch". De titelrol is voor Matt Damon en je ziet ook Jude Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett en Philip Seymour Hoffman.

Sterk ontvangen
The Talented Mr. Ripley werd sterk ontvangen en staat op 85 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Ook het publiek is onder de indruk, gezien de 7,4/10 op de IMDb en de 3,46/5 op Moviemeter.

"Met de verontrustende uitvoering van Matt Damon die een duister contrapunt biedt voor de glanzende regie van Anthony Minghella, is The Talented Mr. Ripley een spannende thriller die blijft hangen," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je The Talented Mr. Ripley graag (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een charmante sociopaat dringt het weelderige leven van een jonge erfgenaam binnen. En hij laat zich door niets of niemand tegenhouden om het mondaine leven te behouden.

NieuwsFilm

meest populair