Eerste reacties maken 'The Expendables 4' helemaal kapot: "amper het aanzien waard"

De vierde Expendables-films zou volgens de meeste filmjournalisten een ramp zijn volgens de eerste online reacties.


Aankomend weekend verschijnt in de States de vierde Expendables-film op het witte doek. De film volgt op The Expendables 3 uit 2014 en moet de franchise een nieuwe impuls geven. The Expendables 4 of Expend4bles lijkt echter bijzonder slecht te zijn.

Op X verschijnen ondertussen de eerste reacties naar aanleiding van de eerste persvertoningen. Normaal gesproken zijn deze eerste "online reacties" bijzonder positief, ook als de film tegen blijkt te vallen. Nu maken de meeste eerste reacties gehakt van de film van regisseur Scott Waugh.

Amper het aanzien waard
De vierde film in de reeks blijkt voor Hunter Bolding van That Hashtag Show een enorme teleurstelling: "De film neemt een absoluut stompzinnige beslissing aan het begin van de film en gaat door met een zwak script."

Filmrecensent Josh Barton is nog duidelijker: "Geef me een HELL No voor Expend4bles, want het is absolute troep! Zonder twijfel de slechtste tot nu toe vol vreselijke actiescènes en een team waar absoluut niemand naar wil kijken!"

In Nederland iets later
In Nederland verschijnt Expend4bles met namen als Jason Statham, Sylvester Stallone, Tony Jaa en Megan Fox op 5 oktober in de bioscopen.


Hieronder zie je een waslijst met eerste online reacties.

Ook positieve reacties, dus...?
Maar er zijn ook enkele positieve reacties te vinden. Uiteindelijk weten we pas na de volledige recensies wat de echte meningen van de journalisten zijn. Uiteraard is de beste graadmeter nog altijd om de film zelf te kijken en te beoordelen.
NieuwsFilm

meest populair