Sofia Vergara en Joe Manganiello's scheiding domineert headlines na smakeloze grap

Sofia Vergara verlaat het podium van America's Got Talent na een gemene grap over haar vrijgezellenstatus.


Sofia Vergara en Joe Manganiello liggen in echtscheiding, al zou dat een amicale zijn. Het stel zegt uit elkaar gegroeid te zijn.

Sofia lijkt echter de ongevoelige opmerkingen over haar vrijgezellenstatus zat. Ze liep het podium af van America's Got Talent nadat haar collega Howie Mandel opnieuw een gemene grap plaatste.

Een test aan leugendetector
De actrice uit Modern Family moest een test aan de leugendetector ondergaan van haar juryleden. Het leek grappig, tot Howie Mandel treiterig vroeg of zij iemand leuk vond in het publiek. Sofia verliet daarop het podium zonder te antwoorden.

Howie Mandel had al eerder in een uitzending lomp gerefereerd naar haar single-status. Volgens hem mocht zij opnieuw opgepikt worden. Toch reageert Sofia goedmoedig op alles, want ze is immers een goede actrice en comédienne.

Het mag wat respectvoller
Maar op social media vinden mensen dat er wat respectvoller met haar mag worden omgegaan. Een echtscheiding is immers niet leuk. En de lieve Sofia verdient in deze situatie meer dan smakeloze grappen.

Meer staat hier in het artikel van ET Online. In de onderstaande YouTube-video van ET Canada wordt het desbetreffende stukje van show getoond.NieuwsFilm

meest populair