'Ghosted' met Ana de Armas en Chris Evans is een dikke flop: "Had duidelijk beter gemoeten"

De romantische actiekomedie had volgens Chris Evans veel potentie, maar succesvol was de film nooit...


Ghosted op Apple TV+ had het volgende grote project van acteurs Chris Evans en Ana de Armas kunnen worden. Dat werd niet waargemaakt. Evans geeft nu zelfs toe dat de actiekomedie 'beter had gekund'.

Chris Evans begon met Ghosted omdat het volgens de acteur 'voelde als een film waarmee hij is opgegroeid'. Dat vertelt hij in een interview met GQ.

Ontgroeid
"Het voelde als een film die we misschien niet zo vaak meer zien. En de vraag is of het publiek dit soort films is ontgroeid", deelt Evans.

Toch bleek Ghosted maar weinig indruk te maken op kijkers en critici en was de film niet zo succesvol als eerder gehoopt. "Technisch gezien denk ik dat we het goed hebben gedaan, als we kijken naar het kijkerspubliek. Critici vonden het niet leuk."

'Had beter gekund'
Dat heeft volgens de acteur maar weinig te maken met de vraag of het publiek wel zit te wachten op de film: "Ik denk dat de vraag er is, als het goed wordt gedaan. Wij hadden beter gekund."In Ghosted valt Cole voor de raadselachtige Sadie, die een geheim agent blijkt te zijn. Nog voor hun tweede date worden Cole en Sadie meegesleurd in een internationaal avontuur om de wereld te redden. De spionagekomedie is te zien op Apple TV+

NieuwsFilm

meest populair