Slechts één acteur van de Guardians of the Galaxy was de eerste keuze van regisseur James Gunn

Slechts één acteur van de Guardians of the Galaxy was de eerste keuze van regisseur James Gunn

De geliefde regisseur laat zich erover uit tijdens een recent interview.

James Gunn mag nu dan wel de grote nieuwe baas zijn bij DC, de meeste filmfanaten kennen hem waarschijnlijk voornamelijk van zijn Guardians of the Galaxy-trilogie. Nu blijkt dat deze er heel anders uit had kunnen zien.

In deze superheldenreeks van Marvel zijn heel wat grote sterren te vinden. De hoofdrol is weggelegd voor Chris Pratt, maar ook Dave Bautista, Zoe Saldana, Bradley Cooper en Vin Diesel doen eraan mee. Toch had Gunn oorspronkelijk veel andere namen in gedachten.

Reactie
Tijdens een recent gesprek laat Gunn zich erover uit: "Toen ik het de eerste keer met Marvel over 'Guardians of the Galaxy' had bracht ik een boekje met mij mee. Daarin had ik foto's, namen en van allerlei andere dingen opgeschreven over de personages in de films".

"Grappig genoeg kwam hier bijna niets van uit. Geen enkele acteur die ik voor ogen had maakt deel uit van het team, buiten Zoe Saldana dan. Ik had haar al ontmoet en was meteen helemaal weg van haar".

Anders
Saldana speelt de rol van Gamora erg overtuigend, maar ook de andere Guardians mogen er zijn. Het is dan ook lastig iemand anders voor te stellen als bijvoorbeeld Star-Lord of Drax. Helaas zegt Gunn wel niet wie hij in gedachten had.



NieuwsFilm

meest populair