Hoe eindigt het voor Sylvester Stallone in 'Expend4bles'?

Hoe eindigt het voor Sylvester Stallone in 'Expend4bles'?

Zijn personage krijgt minder te doen, maar is dit ook meteen zijn laatste avontuur?

Op dit moment draait Expend4bles in de bioscoop. In de vorige drie delen speelde Sylvester Stallone nog de hoofdrol, maar deze keer is die eer weggelegd aan Jason Statham. De grote vraag is nu, is Stallone eigenlijk wel veel in de film te zien? Opgelet: SPOILERS volgen!

Al vroeg in het begin van de blockbuster gaan de actiehelden op een missie, maar het gaat niet zoals gepland. Barney Ross (Stallone) bevindt zich in de problemen. Lee Christmas (Statham) schiet hem te hulp maar komt te laat aan en Barney lijkt om het leven gekomen te zijn...

Of toch niet?
Christmas wordt uit het team gezet omdat hij Barney probeerde te helpen terwijl dit niet de missie was. Sterker nog, sommige Expendables houden hem verantwoordelijk voor de dood van Barney. Zij laten hem dan ook in de steek en beginnen voor de vriendin van Christmas te werken, Gina (Megan Fox).

Christmas geeft Gina een mes cadeau, maar hier zit een tracker in, zodat hij het team kan volgen en Barney's dood kan wreken. Lang verhaal kort, op het einde wanneer Christmas oog in oog komt te staan met de vijand en hij lijkt te sterven, komt Barney hem redden.

Eind goed al goed
Wat blijkt, Barney had zijn eigen dood in scène gezet zodat hij een geheim document kon bemachtigen en zo achter de ware identiteit zou kunnen komen van de grote schurk. Dit is niemand minder dan Andy Garcia's Marsh.



Stallone mag dus wel minder in de blockbuster te zien zijn, het hele verhaal draait eigenlijk om hem. Als het vierde deel een succes wordt, dan komt er waarschijnlijk wel nog een vijfde deel. Het is nog maar de vraag of Stallone hier ook voor terugkeert.

NieuwsFilm

meest populair