3 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.


Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Murder on the Orient Express (2017)
Regie: Kenneth Branagh | Cast: Kenneth Branagh, Daisy Ridley, Johnny Depp, e.a. | Kijk direct
Aan boord van de Orient Express, een zeer luxueuze trein, bevinden zich dertien passagiers. Wanneer een van hen wordt vermoord, slaat de paniek toe. Gelukkig is ook niemand minder dan Hercule Poirot aan boord. Deze briljante, besnorde detective offert zijn vakantie op om de zaak te onderzoeken. Al snel heeft hij door dat dit moordmysterie meer valstrikken kent dan gedacht.Soul (2020)
Regie: Pete Doctor en Kemp Powers | Cast: Jamie Foxx, Tina Fey, Rachel House, e.a. | Kijk direct
De gedesillusioneerde muziekleraar Joe Gardner, die droomt van een carrière als jazzmuzikant, belandt na een ongeluk in een bijzondere wereld waar zielen gekweekt worden voordat ze naar aarde afreizen en bezitnemen van lichamen. Samen met de cynische 22 probeert Gardner terug te keren als mens.Chip 'n Dale: Rescue Rangers (2022)
Regie: Akiva Schaffer | Cast: John Mulaney, Andy Samberg, Seth Rogen, e.a. | Kijk direct
Chip en Dale waren vroeger succesvolle televisiesterren. Inmiddels zijn de eekhoorns uit elkaar gegroeid en leiden ze totaal verschillende levens. Ze worden echter weer verenigd met elkaar wanneer een van hun oude vrienden ontvoerd wordt door een schimmig figuur dat bekende tekenfilmfiguren wil gebruiken voor bootlegproducties.NieuwsFilm

meest populair