'Oppenheimer' opnieuw de hemel in geprezen: "natuurlijk herstel"

'Oppenheimer' opnieuw de hemel in geprezen: "natuurlijk herstel"

Na Oliver Stone laat ook Paul Thomas Anderson zich over de blockbuster uit.

Christopher Nolan heeft al heel wat pareltjes gemaakt. Zijn laatste film, Oppenheimer, is geen uitzondering op de regel. Ook deze blockbuster werd uitstekend onthaald en wordt nu weer door een andere beroemde regisseur de hemel in geprezen.

Het gaat hier om niemand minder dan Paul Thomas Anderson, o.a. bekend van Magnolia en There Will Be Blood. Net zoals de nodige andere filmfanaten is hij diep onder de indruk van de blockbuster.

Reactie
Anderson zegt er het volgende over: "Wanneer een getalenteerde regisseur zoals Chris je zegt hoe en waar je de film moet kijken dan luister je. Het publiek kreeg echt waar voor zijn geld. Ik ken enkele filmfans die van El Paso naar Dallas zijn gereden om daar de film te kijken. Dan moet je 18 uur rijden!"

"Ik denk dat we het er echter allemaal mee eens zijn. 'Oppenheimer' ervaren op het beste scherm, daar kan niks tegenop. Er zijn mensen die vragen: "Waarom zou ik nog naar de bioscoop gaan terwijl ik ook gewoon thuis kan kijken?" 'Oppenheimer' is het antwoord op die vraag. Dit is het natuurlijk herstel van cinema".

Meer
Ook Oliver Stone, o.a. bekend van JFK en Platoon, is een grote fan. Zo zei hij nog niet zo heel lang geleden: "Oppenheimer is nu al een klassieker. Ik had niet gedacht dat zo'n film vandaag de dag nog gemaakt zou kunnen worden dus petje af".



Ondanks het feit dat dus ook Stone genoten heeft van de film, was hij niet alleen maar positief... Zijn volledige reactie is hier terug te lezen.

NieuwsFilm

meest populair