Deze snoeiharde actiefilms op Netflix mag je gewoon niet missen

Zin in een avondje actie? Hier een lijst met de beste opties op Netflix.


Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie actiefilms hebben heel wat geweld! Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Triple Frontier

Regie: J.C. Chandor | Hoofdrollen: Ben Affleck, Charlie Hunnam, Oscar Isaac, Pedro Pascal | Kijk nuHet verhaal van de film gaat over een beruchte grensregio tussen Paraguay, Argentinië en Brazilië, waar de rivieren Iguaza en Parana samenkomen. Het gebied staat erom bekend dat het wemelt van de georganiseerde misdaad en terroristische groeperingen.

Bullet Train

Regie: David Leitch | Hoofdrollen: Brad Pitt, Sandra Bullock, Aaron Johnson, Michael Shannon | Kijk nuIn 'Bullet Train' zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben... en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen.

Fight Club

Regie: David Fincher| Hoofdrollen: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter| Kijk nuEen jongeman baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.

NieuwsFilm

meest populair