'Harry Potter'-actrice Emma Watson neemt verder afstand van acteercarrière met deze levensstap

De actrice duikt weer de studieboeken in en gaat een masteropleiding volgen.

Door redactie
Emma Watson duikt opnieuw de studieboeken in. Volgens The Sun gaat de Harry Potter-actrice een masteropleiding volgen aan de Universiteit van Oxford. En daar komt nog behoorlijk wat bij kijken als je beroemd bent, zo weet die Britse tabloid ons te vertellen.

In de Harry Potter-films speelde Watson de rol van Hermione Granger: een behoorlijke wijsneus en studiebol. De actrice blijkt in het echt eigenlijk ook zo te zijn.

Studiebol
Na haar Harry Potter-tijd, besloot Watson zich voorzichtig terug te trekken uit de schijnwerpers. Ze schreef zich in voor een studie Engelse literatuur aan Brown University. Deze bachelor rondde ze in 2014 af.

Nu vindt de 33-jarige Watson het dus tijd om te beginnen aan een vervolgstudie. The Sun meldt dat de Britse bekendheid zich heeft ingeschreven voor een masteropleiding aan Oxford. Welke opleiding ze precies gaat volgen, is niet bekend.

Veiligheidsmaatregelen
Watson zal haar masteropleiding aan Oxford vrijwel geheel online volgen. Ze hoeft naar verluidt maar op een paar dagen op de campus te verschijnen. Ideaal om hier en daar nog een kleine acteerklus mee te kunnen pakken dus.


Op de dagen dat ze plaatsneemt in de collegebanken, zal de actrice Watson een klein team aan beveiligers meenemen. Volgens de The Sun is dat mede ingegeven door een aantal vervelende incidenten die ze recentelijk heeft meegemaakt.

NieuwsFilm

meest populair