Ondanks floppen 'Expend4bles' is er hoop voor 'Expendable5'

Een vijfde deel lijkt er niet te komen, maar regisseur Scott Waugh droomt er nog steeds van.


Expend4bles draait op dit moment in de bioscoop, maar helaas wordt het vierde deel niet al te best onthaald, waardoor de kans klein lijkt dat het ooit nog zal komen van een nieuw hoofdstuk. Regisseur Scott Waugh geeft de hoop echter niet op.

De blockbuster scoort niet erg goede cijfers. Op Rotten Tomatoes staat Expend4bles voorlopig op een teleurstellende 16% (al zijn de 'gewone bioscoopgangers' wel wat vriendelijker met een 69%). Niet alleen is dit het laagste punt in de franchise, ook de box-office is de slechtste van alle vier de films.

Maar toch
Fans hopen echter dat het hier niet bij blijft en zo te zien heeft Waugh ook wel zin in meer. Tijdens een recent interview laat de filmmaker zich uit over de toekomst van de franchise: "Terugkeren voor meer? Ik zeg meteen ja, ik wil maar wat graag nummertje vijf maken".

Waugh vervolgt: "Ik heb ervan genoten. Het was een hele eer, aan deze franchise te mogen werken". Ook werd hem de vraag gesteld welke grote actiesterren de reeks zouden kunnen komen versterken. Toen kwam de regisseur wel met een opmerkelijk antwoord.

Jongere gezichten
Zijn antwoord was als volgt: "Ik heb niemand in gedachten, maar ik denk dat we wel een beetje door alle grote namen heen zijn. We hebben zowat alle actiesterren van de jaren tachtig al voorbij zien komen, dus ik denk dat we aan iets nieuws toe zijn en moeten gaan voor jongere namen".NieuwsFilm

meest populair