Nederlandse acteur Reiky de Valk overleden: hij zal gemist worden

Hartverscheurend en choquerend nieuws uit de filmwereld dat niemand zag aankomen.


De jonge Nederlandse acteur Reiky de Valk is op 23-jarige leeftijd overleden. Zijn familie deelde het tragische nieuws op sociale media. De Valk was voornamelijk bekend van de BNNVARA-dramaseries Dertigers en Oogappels, maar daar blijft het niet bij.

Ook was hij te zien in Hockeyvaders en Modern Love Amsterdam. Vorig jaar was hij ook nog te zien in de videoclip De Diepte. Dit was het nummer van zangeres S10, die vorig jaar nog Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival.

Bericht
Zijn familie deelde het volgende bericht op Instagram: "Reiky heeft ervoor gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede"

"Ons hart Reiky de Valk is overleden. Hij heeft zoveel levens geraakt met zijn liefde, zijn talent en zijn kunst. Hij zal diep gemist worden" laat zijn management weten. Ook de nodige BN'ers reageren gechoqueerd op het nieuws.

Meer
Zo schrijft Jim Bakkum: "Wat schrik ik hiervan... Rust zacht lieve Reiky". Actrice Georgina Verbaan deelde het volgende bericht: "Ik kan het niet geloven. Wat een schok. Wat een gemis. Alle sterkte aan zijn familie en vrienden".Voor regisseur Antoinette Beumer komt het overlijden van De Valk ook als een schok: "Ik kan niet geloven wat ik lees. Zoveel talent en ogenschijnlijk levenslustig. Ach jochie toch.....mijn hart breekt".

NieuwsFilm

meest populair