Deze avontuurlijke scifi-film op Netflix vindt een groot publiek

De nieuwste Sky Kids-film werd matig ontvangen, maar staat wel hoog in de Netflix Top 10.


Ondanks dat de Spy Kids-reeks al een beetje over zijn hoogtepunt heen leek te zijn, maakten Netflix en regisseur Robert Rodriguez toch een nieuw deel. Spy Kids: Armageddon kwam vorige week online en staat nu in de Netflix Top 10.

Spy Kids: Armageddon is de vijfde film in de reeks en je ziet rollen van onder meer Gina Rodriguez, Zachary Levi, D. J. Cotrona en Billy Magnussen. Netflix omschrijft de film met woorden als "meeslepend, spionnen" en "scifi-avontuur".

Middelmatige ontvangst
Met 55 procent op de Tomatometer en 61 procent als Audience Score scoort Armageddon niet opvallend sterk op Rotten Tomatoes. Op de IMDb staat zelfs een zwakkere 4,3/10 na ruim 1.100 stemmen.

FilmTotaal-recensent Jip Strijbos, mogelijk niet helemaal de doelgroep - wat hij ook beseft -, vond de film maar niks en gaf de minimale score: "Mensen die opgroeiden met de vroegere films en die omwille van nostalgie overwegen Spy Kids: Armageddon op te zetten, kunnen beter wegblijven. Wellicht is het voor de kleinste onder ons nog prima, maar ook voor hen zijn er betere alternatieven."

Nu op Netflix
Wil je (samen met je kinderen) Spy Kids: Armageddon een kans geven, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Wanneer een gameontwikkelaar een krachtig computervirus loslaat, moeten de kinderen van twee geheim agenten samenwerken om hun ouders en de wereld te redden.

NieuwsFilm

meest populair