Spy Kids: Armageddon
Deze reboot laat zien dat deze filmreeks nu maar echt begraven moet worden. Zelfs aan nostalgie biedt het niets.

4,8 details

  • 108 Min
  • Actie
  • Avontuur
  • Komedie
  • Verenigde Staten
108 Min Verenigde Staten

Wanneer een broer en zus onbedoeld een spelontwikkelaar helpen, wordt een computervirus de wereld rondgestuurd. Hierdoor heeft deze de macht over alle technologieën. De kinderen willen hun fout rechtzetten om hun ouders en de wereld te redden. Ze treden in de voetsporen van hun ouders die geheim agenten zijn.

Regie
Robert Rodriguez
Cast
Zachary Levi, Robert Rodriguez, Gina Rodriguez, Billy Magnussen, D.J. Cotrona, Everly Carganilla, Connor Esterson, Fabiola Andújar, Neal Kodinsky, Heath Young, Brody Stowers, Eliska Vasquez, Sam Franich, Leo Franich, Geoff Todd, Bam Rubenstein, Rhett Picarazzi, Jacob Plank.
Release
22.09.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Robert Rodriguez | Scenario: Robert Rodriguez, Racer Max | Cast: Everly Carganilla (Patty Tango-Torrez), Connor Esterson (Tony Tango-Torrez), Zachary Levi (Terrence Tango), Gina Rodriguez (Nora Torrez), Billy Magnussen (Rey Kingston), e.a. | Speelduur: 97 minuten | Jaar: 2023

Alleen de titel zal al een vlaag van nostalgie opwekken bij velen. In dit alweer vijfde deel van de reeks, die elk deel een stap achteruit doet qua kwaliteit, grijpt Rodriguez terug naar de eerdere delen. Het resultaat is een chaotische, saaie en vooral erg lelijke film die zowel fans van de eerdere films als nieuwelingen niet zal bekoren. Spy Kids: Armageddon laat zien dat het soms gewoon beter is om een filmreeks geen nieuw leven in te blazen.

Het verhaal is bijna letterlijk overgenomen van de eerste Spy Kids. Tony en Patty zijn de kinderen van internationale spionnen Terrence en Nora. Zij weten echter niets van het dubbelleven van hun ouders. De twee spionnen zijn in het bezit van een bijzondere code (wat het precies is, wordt beduidend vaag gehouden). Als de twee kinderen stiekem hun favoriete videogame spelen thuis, leveren ze onbewust deze code in bij een rijke videogameontwikkelaar die duistere plannen heeft met de code. Nu is het aan Tony en Patty om de wereld te redden.

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Spy Kids: Armageddon Nieuwsberichten