Jennifer Hoffman en haar "volle jopen" blijven een lust voor het oog

De Nederlandse actrice deelde begin dit jaar een wel heel opvallend Instagram-bericht.

Door redactie
De afgelopen periode horen we wat minder over de Nederlandse actrice Jennifer Hoffman, die in maart nog te bewonderen was in een bioscoopfilm. Toch zit ze niet stil, aangezien er een nieuwe komedie met de blondine aankomt.

Op Instagram laat ze de laatste tijd ook weinig van zich horen en zien. Ze verzamelde op de social zo'n 201K volgers. Vandaag blikken we terug op haar opvallendste Insta-bericht van dit jaar, tot op heden dan.

Films in 2023
In maart was de in Gouda geboren actrice en presentatrice te zien in de vakantiekomedie All Inclusive van Aniëlle Webster. Ze speelde het personage Sylvie en andere rollen kwamen van onder meer Tibor Lukács, Bing van Son en Aiko Beemsterboer.

Volgend jaar zien we haar pas in een volgende film, opnieuw een komedie. Ergens volgend jaar is ze namelijk te zien in de Netflix Original The Dadchelor van Jon Karthaus. Dit keer zien we haar met Matteo Simoni, Paolo Camilli en Steef de Bot.

Volle jopen
In februari dit jaar deelde ze een foto in een zwart badpak, lopend door het water. Prima natuurlijk, maar de tekst van Jennifer viel nog net iets meer op: "Ach ja. Volle jopen. Es war einmal. Throwback naar een shoot voor de Jan Magazine toen #vliegschaamte nog niet bestond."


De 42-jarige Jennifer Hoffman en haar "volle jopen" (nog een keer) zien? Check de foto op haar Instagram-pagina, via het eerdere FilmTotaal-bericht.


NieuwsFilm

meest populair