Zoe Saldana heeft een opvallende dubbelganger: een bekende actrice uit 'Star Wars'

Zoe Saldana en Thandie Newton lijken erg veel op elkaar en acteren beiden in verschillende genres waaronder scifi.


Zoe Saldana is een speciale ster. Zo heeft zij een gigantisch box office record op haar naam staan, omdat zij speelt in blockbusters als Avatar en Avengers.

Ook heeft de 45-jarige actrice een uniek uiterlijk, waardoor zij al die mooie personages in onder meer Star Trek en Guardians of the Galaxy heeft kunnen spelen. Hieronder staat een video van haar Instagram, waarin haar gelaatstrekken mooi naar voren komen.Toch een dubbelganger
Je zou niet denken dat iemand in de showbusiness op haar zou lijken. En toch is er een actrice die veel op Zoe Saldana lijkt, namelijk Thandie Newton. Ook deze 50-jarige ster is erg bekend.

Ook haar naam wordt op verschillende manieren geschreven. Thandie is te zien in scifi-films als Solo: A Star Wars Story, Riddick en Reminiscence. Anderen kennen haar weer van Mission Impossible 2.

Veel gelijkenis
Uit de onderstaande Instagram-video van Thandie blijkt dat beide dames veel weg hebben van elkaar. Ze hebben onder meer dezelfde kaaklijn en kunnen best samen gecast worden als familie.

Daar zij in verschillende genres te zien zijn, moet een toekomstige film samen wel lukken. Een leuk toeval!NieuwsFilm

meest populair