Netflix verwijderalarm: een waslijst aan horrorfilms staat nog maar enkele dagen online

Wil je nog even flink griezelen dan moet je er wel snel bij zijn!


Ondanks het feit dat er vandaag de dag steeds meer streamingdiensten zijn, is Netflix nog steeds de grootste. Dat willen ze blijven ook, waardoor ze elke week de nodige films en series toevoegen. Om daar plaats voor te maken, moeten wel enkele films verwijderd worden.

De streaminggigant heeft besloten een hele waslijst aan horrorfilms offline te halen, dus mocht je een fan zijn van griezelfilms, wees er dan snel bij. De onderstaande projecten staan namelijk nog maar enkele dagen online.

Insidious (beschikbaar tot zaterdag 30 september)
In 2010 wist James Wan hoge ogen te gooien met Insidious. De laatste jaren maakt de regisseur voornamelijk grote blockbusters zoals Furious 7 en het Aquaman-tweeluik, maar zijn 'roots' liggen toch in het horrorgenre.

Insidious draait om Josh en Renai, een gelukkig gezin met drie jonge kinderen. Hun leven wordt echter op zijn kop gezet als ze verhuizen naar een nieuwe woning. Er gebeuren vreemde dingen en hun jongste zoon Dalton raakt in een vreemde coma. Zelfs een groep wetenschappers kan de vreemde gebeurtenissen niet verklaren.Halloween (beschikbaar tot dinsdag 3 oktober)
Elke horrorfan kent Halloween. In 2007 mocht Rob Zombie een film voor zijn rekening nemen. Nadat Michael Myers als 10-jarig kind een gruwelijke slachtpartij aanrichtte, werd hij opgenomen in een psychiatrische inrichting.

Nu, 17 jaar later, komt hij per ongeluk vrij en keert onmiddellijk terug naar zijn woonplaats Haddonfield, op zoek naar zijn jongere zus. Een ieder die zijn pad kruist, is in levensgevaar...Meer
Daar blijft het niet bij. Ook neemt Netflix afscheid van Spell, The Amityville Horror, Friday the 13th en de volledige Scary Movie-reeks. Deze films staan vanaf oktober niet meer op de streamingdienst, dus wacht niet lang meer!

NieuwsFilm

meest populair