Eerste trailer van veelbelovende 'Fingernails': nieuwe topper voor Apple TV+?

Er was weinig over de film bekend maar de eerste beelden zijn toch wel indrukwekkend.


Een film waar we eigenlijk maar bijzonder weinig over hebben gehoord is Fingernails. Nu, uit het niets, wordt in een keer de trailer online gezet en eerlijk is eerlijk, deze ziet er toch wel erg goed uit. Ook de cast mag er zeer zeker zijn.

Fingernails is pas de tweede film van regisseur Christos Nikou. In 2020 wist hij nog hoge ogen te gooien met de Griekse film Apples. Nu komt hij met zijn eerste Engelstalige film, waar hij enkele grote namen voor wist te strikken.

Cast
De hoofdrollen zijn weggelegd voor Jessie Buckley (Fargo, Men), Riz Ahmed (Nightcrawler, Sound of Metal), Jeremy Allen White (Shameless, The Bear) en Luke Wilson (Old School, The Royal Tenenbaums).

Anna (Buckley) en Ryan (White) hebben de ware liefde gevonden. Het is bewezen door een controversiële nieuwe technologie. Er is echter één probleem: Anna weet het nog steeds niet zeker. Dan neemt ze een baan aan bij een liefdestestinstituut en ontmoet ze Amir (Ahmed).

Trailer
Heel erg lang hoeven we niet meer te wachten op de film. In november zal Fingernails op Apple TV+ te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer. Oordeel hieronder zelf.NieuwsFilm

meest populair