Disney onthult voor de animatiefilm 'Wish' een compleet nieuwe & magische trailer

Disney onthult voor de animatiefilm 'Wish' een compleet nieuwe & magische trailer

Deze prachtige Disney-film zal bij veel fans zeker in de smaak vallen!

Het is bijna tijd voor een nieuwe aanwinst in het goedgevulde, magische oeuvre van Disney. Een nieuwe veelbelovende trailer van Wish is zojuist gedeeld en belooft wederom een prachtige reis.

Disney bestaat dit jaar al honderd jaar en de geliefde studio brengt om die speciale reden de nieuwe film Wish uit. De animatiefilm is geïnspireerd op een thema dat in veel films van de studio terugkomt: dromen.

Wens
In Wish reizen we af naar het magische koninkrijk Rosas en volgen we het verhaal van Asha (ingesproken door Ariana DeBose).

Het koninkrijk wordt bedreigd door een duistere kracht in de vorm van koning Magnifico (Chris Pine). Asha wil haar gemeenschap redden en doet een wens in de sterren.

Magisch
De jonge vrouw richt zich tot de sterrenhemel en de ster komt tot leven. Samen met de schattige pratende geit Valentino (Alan Tudyk) probeert ze haar koninkrijk te redden.



De nieuwe trailer doet ons verlangen naar meer van de film, maar daar zullen we toch echt nog even geduld voor moeten hebben. Wish is vanaf 22 november te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair