Kim Feenstra ziet er fantastisch uit als Zeemeermin in de bioscoopfilm 'Sint Ahoy!'

Kim Feenstra ziet er fantastisch uit als Zeemeermin in de bioscoopfilm 'Sint Ahoy!'

Het Nederlandse model / actrice heeft opvallende rol in de nieuwe Sinterklaasfilm.

Op FilmTotaal komt Kim Feenstra regelmatig voorbij en recent verwezen we nog naar een opvallende foto op Instagram. Dit keer hebben we ook een opvallende foto, maar dan uit de nieuwe Sinterklaasfilm Sint Ahoy!

In Sint Ahoy! is Kim te zien als de zeemeermin Aquaria. We kregen de beelden opgestuurd van MovieCompany. De nieuwe Sinterklaasfilm heeft ook rollen voor onder andere Stefano Keizers, Steven Brunswijk, Luca Savazzi, Liza Sips, Horace Cohen en Channah Koerten.

Sint Ahoy
In het verhaal van Sint Ahoy! komt Sinterklaas terecht op Curaçao, waar hij is gebracht door piraten onder aanvoering van Kapitein Bakkeljauw (Keizers). Samen met zijn vrienden en de piraten gaat Sinterklaas op het eiland op zoek naar de verloren schat van Kapitein Witbaard.

Ze krijgen hierbij hulp van zeemeermin Aquaria (Feenstra) en taxichauffeur Ty (Brunswijk) in de hoop de magische schat te ontdekken. Maar de boosaardige Kapitein Kibbeling Peelman) ligt op de loer.

Binnenkort in de bioscoop
Sint Ahoy! draait vanaf 4 oktober in de Nederlandse, Belgische en Antilliaanse bioscopen. Hieronder de beelden van Kim Feenstra als de zeemeermin Aquaria.



NieuwsFilm

meest populair