Angelina Jolie geeft dé reden waarom ze gestopt is met acteren

Angelina Jolie geeft dé reden waarom ze gestopt is met acteren

De actrice zat een lange tijd niet lekker in haar vel en wil zich op andere dingen focussen.

Angelina Jolie behoort zeker tot de grootste namen in de filmwereld, maar toch zien we de actrice eigenlijk zo goed als niet meer. Tijdens een recent interview laat ze zich hier zelf over uit en legt ze uit waarom we haar minder zien.

Hoewel Jolie wel alweer heeft getekend voor vier nieuwe projecten, stamt haar laatste film ook alweer uit 2021, namelijk Marvels The Eternals. Ook hiervoor deed ze niet zo heel erg veel. Ze wil zich nu namelijk op andere dingen focussen.

Reactie
Zo zegt Jolie nu: "Ik weet niet echt heel erg goed wat mijn stijl is. Ik bedoel, ik ben nu 48 en ik ben er nog steeds niet helemaal achter wie ik nu zelf ben. Ik denk dat ik door een soort transitie ga. Ik voel me de afgelopen tijd wat 'down'..."

"Ergens heb ik het gevoel dat ik al 10 jaar lang niet mezelf ben, maar daar wil ik het liever niet over hebben. Ik had tijd nodig om te helen. Ik vind het wel geweldig om creatief bezig te zijn maar ik geniet er nu meer van om iets achter de camera te doen".

Ander werk
Jolie is vaker betrokken als producent bij diverse films en is ook zelf aan het regisseren geslagen. Haar laatste film, First They Killer My Father, werd sterk onthaald.



Nu werkt ze alweer aan een nieuw project, genaamd Without Blood, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Salma Hayek.

NieuwsFilm

meest populair