Had 'Exorswift' de nieuwe 'Barbenheimer' kunnen zijn?

Had 'Exorswift' de nieuwe 'Barbenheimer' kunnen zijn?

Producent Jason Blum kreeg het echter doodsbenauwd van het aanstaande succes van de Taylor Swift-concertfilm.

Blumhouse-oprichter Jason Blum heeft laten weten dat er iets is dat hem vele malen banger maakt dan demonen, duivels en horrorfans. Maar wat dan? Je film openen naast die van Taylor Swift natuurlijk.

Universal Pictures en Blumhouse hadden al lang het plan om hun nieuwe film The Exorcist: Believer uit te brengen op vrijdag 13 oktober in de Verenigde Staten, maar die plannen werden onlangs bruut verstoord.

Knielen voor Taylor
Boosdoener is de onlangs aangekondigde Taylor Swift-concertfilm The Eras Tour. Deze dreigt zo ontzettend veel geld binnen te halen, dat alle concurrentie eronder zal bezwijken.

Bijna direct nadat bekend werd dat de concertfilm van de Grammy-winnaar op dezelfde dag zou uitkomen als Exorcist, verschoof Blum zijn film naar een week vroeger op 6 oktober.



Perfecte datum
Tijdens een interview met EW liet Blum er het volgende over los:

"Het enige waar ik doodsbang voor ben is Taylor Swift. We hadden de datum vrijdag de 13e in oktober, wat zowat de beste datum is om een horrorfilm uit te brengen. Maar uiteindelijk hebben we moeten knielen voor Taylor Swift."

Exorswift
Blum gaf tevens aan dat hij heeft overwogen om de releasedatum gewoon aan te houden en van Exorswift de nieuwe Barbenheimer te maken. Maar dat vond hij te riskant:

"Ik vond het te riskant om te bekijken of Exorswift een ding zou kunnen worden. Mensen kunnen dit echter nog steeds doen, dat zou te gek zijn."



NieuwsFilm

meest populair