Deze gloednieuwe Netflix Original is Netflix nu helemaal aan het veroveren

Deze gloednieuwe Netflix Original is Netflix nu helemaal aan het veroveren

De film Love is in the Air staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10.

De afgelopen week stond de romantische film Love at First Sight voornamelijk bovenaan de Netflix Top 10 en nu is er een vergelijkbare film die in een keer de koppositie in handen heeft: de aangrijpende komedie Love is in the Air.

De Australische Netflix Original komt van regisseur Adrian Powers en Netflix omschrijft de film met woorden als "charmant, aangrijpend" en "feelgood". Hoofdrollen zijn er voor de namen Delta Goodrem, Joshua Sasse en Roy Billing.

Wisselende ontvangst
Op de IMDb komt Love Is in the Air voorlopig niet verder dan een 5,8/10 na 309 stemmen. Op Rotten Tomatoes staan er een aantal recensies vermeld, maar nog geen percentage.

"De nieuwste romcom van Netflix, Love Is in the Air, is alles wat een slechte ouderwetse Hallmark-achtige romance moet zijn: een middelmatige film met zwakke chemie, reisadvertentielandschappen en algemene levenslessen," schrijft Mireia Mullor van Digital Spy.

Nu op Netflix
Heb je wel zin in een film als Love is in the Air, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een onafhankelijke piloot vecht om haar familiebedrijf te behouden, maar wordt verliefd op de man die is uitgestuurd om haar luchtvaartactiviteiten voorgoed te beëindigen.

NieuwsFilm

meest populair