Love Is in the Air
Deze romantische komedie met Australische charme komt niet van de grond.
play

5,0 details

  • 88 Min
  • Komedie
  • Drama
  • Romantiek
  • Australië
88 Min Australië

Dana Randall is een zeer toegewijde piloot voor de non-profit luchtvaartdienst Fullerton Airways in het schilderachtige Far North Queensland. Samen met haar vader Jeff en vriendin Nikki werkt het kleine team samen om de essentiële luchtdiensten te leveren waar de lokale eilandgemeenschappen op vertrouwen. Wanneer de Londense William naar hen wordt gestuurd om de financiën van de organisatie te beoordelen, verwelkomt Dana hem, omdat ze weet dat ze sterk afhankelijk zijn van de subsidies van zijn bedrijf. Wat Dana niet weet, is dat Williams controle bedoeld is om de financiële problemen van het bedrijf te bevestigen en de sluiting van Fullerton Airways voor te bereiden.

Regie
Adrian Powers
Cast
Delta Goodrem, Joshua Sasse, Roy Billing, Simon Brook McLachlan, Hugh Parker, Steph Tisdell, Daniela Pizzirani, Mia Grunwald, Dante Surace, Richard Wheeler.
Release
28.09.2023

Filmtotaal Recensie

Regie: Adrian Powers | Scenario: Adrian Powers, Caera Bradshaw, Katharine McPhee | Cast: Delta Goodrem (Dana), Joshua Sasse (William), Roy Billing (Jeff), Steph Tisdell (Nikki), e.a. | Speelduur: 88 minuten | Jaar: 2023

In Love Is in the Air zien we de Australische actrice Delta Goodrem in haar eerste filmrol sinds 2005. Ze speelt de koppige piloot Dana Randall, die met moeite haar familiebedrijfje overeind weet te houden. Tegenspeler Joshua Sasse komt in de rol van de zoon van de grote baas overzees langs om het bedrijf officieel op te doeken, maar uiteraard gooien zijn bloeiende gevoelens voor Dana roet in het eten.

Bij Netflix geen gebrek aan romantische komedies. De vijanden-naar-geliefden verhalen worden aan de lopende band geproduceerd en toegevoegd aan de catalogus, of zoals in dit geval aangekocht, in alle seizoenen, allemaal formulewerk. Love Is in the Air is hierop geen uitzondering, hooguit een geval van genderswap. Hoewel deze films normaal gesproken al moeilijk uit elkaar te houden zijn, lijkt de nieuwste toevoeging aan het aanbod van de streamingservice wel heel erg op een andere film die een paar jaar geleden rond de kerstperiode verscheen. Love Is in the Air zou goed kunnen worden omschreven als de zomerversie van Operation Christmas Drop.

videotrailers & clips

alle artikelen (1)

Love Is in the Air Nieuwsberichten