Ryan Gosling staat nog steeds te kijken van dit 'Barbie'-succes

Ryan Gosling staat nog steeds te kijken van dit 'Barbie'-succes

De muziekproducent van de blockbuster, Mark Ronson, heeft het erover.

Barbie was veruit de grootste hit van afgelopen zomer. De blockbuster werd erg sterk onthaald en was een mega box-office hit. Ook de muzieknummers werden goed onthaald al springt er wel een met kop en schouders bovenuit.

Het gaat hier om het nummer van Ryan Gosling, die op een gegeven moment 'I'm Just Ken' zingt. Dit nummer bleek een grote hit te zijn. Zelfs de acteur staat hier nog versteld van. Mark Ronson, de soundtrack producer, laat zich hier nu over uit.

Reactie
Zo zegt hij: "Greta Gerwig en Noah Baumbach stuurde me een PDF met twee muzieknummers. Eentje over Barbie, waarin alles perfect en vrolijk is, en de andere over Ken, die zegt: "I love horses but they also make me mad". Het zijn twee heel verschillende nummers".

"Greta vertelde me dat Ryan het nummer maar wat graag wilde zingen. Ik stond ervan te kijken. Greta zei me dat de tekst hem aansprak. Ik dacht dat het een grapje was, maar blijkbaar voelt Ryan echt iets voor dit nummer".

Succes
Het nummer is een groot succes en wordt miljoenen keren beluisterd op bijvoorbeeld YouTube en Spotify. Ronson vervolgt door te zeggen dat hij Gosling af en toe berichtjes stuurt om hem dit te vertellen.



"Ryan vindt dit ongelofelijk" gaat Ronson verder. "Ryan is wel een echte muzikant. Hij houdt echt van muziek en hij vindt het geweldig dat dit zo'n succes is. Hij is er blij mee".

NieuwsFilm

meest populair