Deze gelikte actiefilm op Netflix is sterk bekeken

Deze gelikte actiefilm op Netflix is sterk bekeken

De racefilm Carga Maxima uit Brazilie staat nu in de Nederlandse Netflix Top 10.

Met films als Fast X en Gran Turismo verschenen er al twee grote supercar-films in de wereldwijde bioscopen. Op Netflix is nu de film Carga Maxima verschenen en deze staat sinds het afgelopen weekend in de Netflix Top 10, op de tiende plaats.

Carga Maxima alias Overhaul is een Netflix Original uit Brazilie en komt van regisseur Tomas Portella. Netflix omschrijft de film met woorden als "explosief" en "gelikt". Je ziet rollen van acteurs als Milhem Cortaz, Evandro Mesquita en Paulo Vilhena.

Redelijk ontvangen
Er zijn op Rotten Tomatoes nog weinig recensies te vinden, al schrijft Johnny Loftus van Decider: "Het maakt optimaal gebruik van wat het heeft, zelfs als dat betekent dat het niet helemaal de schaal kan bereiken waarvoor het racet." Op de IMDb staat de film op een 4.8/10.

FilmTotaal recensent Femke van Kooten heeft zich redelijk vermaakt en gaf 3,5 ster en conludeerde onder meer: "De enige slechte keuze van de filmmakers is de keuze om bijna alles met de hand te filmen. Doordat de camera niet op een stabiele ondergrond staat, beweegt het beeld altijd een klein beetje. Het is hierdoor heel moeilijk om volledig in de film te verdwijnen, omdat je er door het beverige beeld steeds aan wordt herinnerd dat je naar een film kijkt."

Nu op Netflix
Heb jij zin in deze racefilm, dan vind je Carga Maxima nu hier op Netflix.


De synopsis: Wanneer truckracer Roger alles kwijtraakt, krijgt hij een verleidelijk, maar gevaarlijk aanbod: werken als de chauffeur van een vluchtauto voor een bende dieven.

NieuwsFilm

meest populair