Emma Watson zou deze 'Harry Potter'-scène nu nooit meer opnemen

Emma Watson zou deze 'Harry Potter'-scène nu nooit meer opnemen

Het was niet makkelijk maar de actrice stond zelfs doodangsten uit.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Emma Watson. De actrice had namelijk een hekel aan een bepaalde Harry Potter-scene, die voor haar als incest aanvoelde. Nu blijkt dat ze een andere scène ook niet echt veel vond.

Het gaat hier om een moment dat in de laatste film, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2, toen het grote gevecht plaatsvond tussen de leerlingen van Zweinstein tegen Voldemort en zijn Dooddoeners. Dit was echter niet al te makkelijk om op te nemen.

Reactie
Tijdens een recent interview laat Watson zich erover uit: "We kregen allemaal watjes voor onze oren, om onze trommelvliezen te beschermen. Je kan wel nog steeds alles om je heen horen, omdat je zo dicht bij de knal bent".

"Zo is er een scène waarin ze alle explosies tegelijkertijd laten afgaan echt net naast ons. Ik was echt doodsbang". Rupert Grint, die Ron Weasley speelt, zei al eerder dat het net leek op een oorlogsscène.

Meer
Daar blijft het echter niet bij. Vorig jaar, tijdens de Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, zei regisseur David Yates nog dat Watson niet zeker was of ze nog wilde terugkeren voor het vijfde deel.



De actrice voelde zich vaak alleen op de set. Daniel Radcliffe liet ook weten dat het niet altijd makkelijk was voor de kindsterretjes. Niet iedereen kon namelijk even goed met de druk omgaan en het was niet vanzelfsprekend om het hier over te kunnen hebben.

NieuwsFilm

meest populair