Grote nieuwe Netflix-thriller 'Leave the World Behind' krijgt eerste trailer

Grote nieuwe Netflix-thriller 'Leave the World Behind' krijgt eerste trailer

De nieuwste Netflix-blockbuster met grote sterren als Julia Roberts, Ethan Hawke en Mahershala Ali.

Netflix heeft de teaser trailer onthuld voor een aankomende grote Netflix Original, namelijk Leave the World Behind. De film komt van regisseur Sam Esmail, die je mogelijk kent als de man achter de series Mr. Robot en Homecoming.

In het verleden regisseerde Esmail twee films, maar dit is zijn eerste echt grote productie. Hij werkte voor de psychologische thriller samen met grote Hollywood-namen als Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la Herrold en Kevin Bacon.

Leave the World Behind
In Leave the World Behind wordt de vakantie van een gezin flink verstoord als twee vreemdelingen in de nacht aankloppen. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats voor een cyberaanval.

Deze aanval wordt met de minuut angstaanjagender en dwingt iedereen om na te denken over zijn of haar positie in een wereld die langzaam aan het instorten is.

December
Leave the World Behind is een van de grote december-releases van Netflix en staat gepland op 8 december. Hieronder zie je de officiële teaser.


Oorspronkelijk moest Denzel Washington een hoofdrol in de film gaan spelen, maar hij werd voor de opnames vervangen door Mahershala Ali. De film beleeft op 25 oktober zijn wereldpremière tijdens het AFI Fest in het TCL Chinese Theatre in Los Angeles.

NieuwsFilm

meest populair