Deze gruwelijke thriller op Netflix zet tanden in de Netflix Top 10

Deze gruwelijke thriller op Netflix zet tanden in de Netflix Top 10

De lekker bloederige horrorfilm Scream (de vijfde film) vindt eindelijk zijn weg naar Netflix.

Na heel wat (romantische) drama's / komedies staat er weer een lekkere horrorfilm in de Netflix Top 10. Op de vijfde plaats is namelijk Scream binnengekomen en waarschijnlijk duurt het niet lang voordat de film in de top drie staat.

Scream is de vijfde film in de reeks en komt van regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready or Not). Netflix omschrijft deze vijfde film in de reeks met woorden als "gruwelijk, bloederig" en "tienerhorror". Er zijn rollen voor Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox, David Arquette en Neve Campbell.

Sterk ontvangen
Scream werd opvallend sterk ontvangen. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op 76 procent en het publieksscore staat op 82 procent. De IMDb noteert een duidelijk lagere 6,3/10.

FilmTotaal-recensent Arjen Welles was in zijn nopjes met Scream en gaf op een ster na de volle mep en concludeerde: "Dit vijfde deel neemt zichzelf op de hak met een mix van oude en nieuwe personages en laat je nog schrikken ook."

Nu op Netflix
Wil je deze Scream graag zien, dan vind je de film [url=]nu hier[/url] op Netflix.


25 jaar na de eerste seriemoord in Woodsboro is er een nieuwe Ghostface in het dorp die tieners terroriseert. Oude vrienden moeten de handen ineenslaan om de slachting te stoppen.

NieuwsFilm

meest populair