Bijna beter dan de films: Ghostface uit 'Scream' belt met personages uit bekende Hollywood-films

Bijna beter dan de films: Ghostface uit 'Scream' belt met personages uit bekende Hollywood-films

We zien een hele rits bekendheden van vroeger en nu de revue passeren.

We zijn nog niet helemaal verlost van Ghostface en zijn telefoontjes. In een verrassende video zien we hoe de beruchte moordenaar een aantal bekende filmpersonages van vroeger en nu lastigvalt.

In de Paramount-clip komen een hele rits bekende sterren aan de telefoon, zoals Eddie Murphy, Ben Stiller, Jack Black, Will Ferell en Tom Hanks. Ghostface stelt ze om en om een vraag, die door personages op een hun eigen, bijzondere manieren wordt beantwoord.

Scream VI
De laatste Scream, Scream 6, vertelt het verhaal van de overlevenden van de Ghostface-moorden, die Woodsboro achter zich liet voor een frisse start in New York City. Zodra ze in de stad aankomen, moeten ze alleen opnieuw vrezen voor hun leven.
Deel 5 en 6 werden goed ontvangen door fans en critici. Deel 6 bracht zelfs meer dan $160 miljoen op. De nieuwe film zal echter wel door een nieuwe regisseur worden gemaakt.

Nieuwe regisseur
Scream 7 zal van de hand komen van de 48-jarige regisseur Christoper Landon. Hij liet eerder zijn vaardigheden zien met een mix van horror en komedie in zijn films: Happy Death Day (2017) en Freaky (2020).

Bekijk hieronder de opmerkelijke video waarin Ghostface de Hollywood-personages probeert te verassen:



NieuwsFilm

meest populair