Idiote zelfmarteling op Netflix trekt nu heel veel kijkers

Idiote zelfmarteling op Netflix trekt nu heel veel kijkers

De laatste Jackass-film staat nu op Netflix en deze "zelfmarteling" weet de kijkers te vermaken.

De Netflix Top 10 was al vaker prooi voor de heren van Jackass en nu staat hun laatste film Jackass Forever in de lijst. De film was vorig jaar nog een succes in de wereldwijde bioscopen. Nu staat Jackass Forever op plaats tien in de Netflix toplijst.

Forever is de vierde film in de reeks en komt van regisseur Jeff Tremaine. Netflix omschrijft de stuntkomedie met woorden als "slapstick, practical jokes" en "ensemble". Je ziet onder meer Johnny Knoxville, Steve-O, Dave England, Wee Man, Danger Ehren, Chris Pontius en Preston Lacy.

Sterk ontvangen
De idioterie van de Jackasses werd goed ontvangen, gezien de 86 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. FilmTotaal-recensent Marta Kuijken was ook onder de indruk, gaf 3,5 ster en concludeerde:

"Voor iedereen die geniet van leedvermaak en benieuwd is naar de talenten van de ouder wordende stuntmannen, is de film een mooie toevoeging aan de collectie waar de volledige cast trots op mag blijven. Zelfs als ze daarvoor nieuwe permanente schade aan hun lichaam hebben gericht."

Nu op Netflix
Wil je Jackass Forever graag zien, dan vind je deze nu hier op Netflix. Het vervolg Jackass 4.5 staat ook nog online.


De synopsis: De onvoorspelbare waaghals Johnny Knoxville is terug. Samen met oude en nieuwe vrienden haalt hij weer bizarre stunts en absurde grappen uit.

NieuwsFilm

meest populair