Jackass Forever
Oud en vertrouwd lomp plezier met de oude en vertrouwde cast plus wat extra nieuwe gezichten.
play

6,9 details

  • 96 Min
  • Actie
  • Komedie
  • Documentaire
  • Verenigde Staten
96 Min Verenigde Staten

Na meer dan tien jaar komen de resterende Jackass leden nog een laatste keer samen om een film vol idiote stunts uit te halen. Johnny en zijn team gaan nog een stapje verder dan vroeger. Ze vieren hun vreugde van het weer bij elkaar zijn en dat leidt tot hilarische, absurde en soms gevaarlijke toestanden. Zo experimenteren ze met kanonnen, spinnen, slangen, parachutes, elektrische stoelen en nog veel meer.

Alt titel
Jackass 4
Regie
Jeff Tremaine
Cast
Johnny Knoxville, Bam Margera, Chris Pontius, Jason Acuña, Preston Lacy, Dave England, Ehren McGhehey, Tony Hawk, Spike Jonze, Steve-O, Chris Raab, Jeff Tremaine, Eric André, Machine Gun Kelly, Tory Belleci, Tyler the Creator, Davon Wilson, Shane McMahon, Sean Cliver, Dimitry Elyashkevich, Eric Manaka, Sean McInerney, Zach Holmes, Compston Wilson, Trip Taylor.
Release
03.02.2022
Release NL
17.02.2022
Release DVD
26.05.2022

Filmtotaal Recensie

Regie: Jeff Tremaine | Scenario: Jeff Tremaine, Johnny Knoxville, Sean Cliver | Cast: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Ehren 'Danger' McGhehey, Jason 'Wee Man' Acuña, e.a. | Speelduur: 96 minuten | Jaar: 2022

Een stad die wordt geterroriseerd door een Godzillapenis, waar vervolgens een schildpad in hapt. Weinig films kunnen daadwerkelijk zo beginnen, maar bij een Jackass-film is de toon hiermee direct gezet. Iedereen die twijfelde aan de kwaliteit van de eerste Jackass-film in twaalf jaar kan meteen alle zorgen laten gaan. Deze film wordt een wilde rit, vol plaatsvervangende pijn en over de top stuntwerk. Dat allemaal met het vertrouwde team, dat er nu een budget van tien miljoen dollar doorheen mag jassen om de hype waar te maken.

Het is niet onbelangrijk om te benoemen dat het overgrote deel van de cast niet meer de leeftijd heeft waarbij ze makkelijk kunnen bijkomen van de stunts. De meerderheid van de fysiek intensieve (en bovenal gevaarlijke) stunts worden dan ook overgelaten aan de nieuwe generatie 'Jackasses'. Met deze nieuwe leden probeert de franchise waarschijnlijk een vangnet op te zetten voor plannen in de toekomst.

videotrailers & clips

alle artikelen (21)

Jackass Forever Nieuwsberichten