'Jackass'-ster Johnny Knoxville laat de angst volledig los

'Jackass'-ster Johnny Knoxville laat de angst volledig los

Het lijkt erop dat niks te gevaarlijk voor hem is.

Jackass is de afgelopen tientallen jaren met het opnemen van gevaarlijke stunts door frivole figuren als Steve-O en Chris Pontius een zeer groot merk geworden. Maar zijn ze nou nooit eens bang bij het filmen van deze riskante acties? Jackass-frontman Johnny Knoxville in ieder geval niet.

De 51-jarige Knoxville heeft al veel vervelende dingen meegemaakt bij de opnames van hun stunts en pranks. In de meest recente Jackass Forever liet hij een stier volop tegen hem aan rammen, waardoor hij hersenschade opliep.

Mentaal
Toch voelt hij vlak voor de actiemomenten helemaal geen angst. Om dit te bereiken sluit hij zich mentaal helemaal af van de buitenwereld.

In een interview met Variety geeft hij aan: "Natuurlijk heb ik angst. Maar dat is meer twee of drie dagen voor een grote stunt. Als het tijd is om op te nemen wil ik meteen gaan."

Geen stunts
We zullen de Bad Grandpa-ster in toekomstige Jackass-projecten niet snel meer zien stunten, omdat zijn dokter dat hem ten strengste heeft afgeraden. Persoonlijke gezondheid blijft zelfs bij iemand die bijna al het gevaar al heeft opgezocht uiteindelijk het belangrijkste.



NieuwsFilm

meest populair