Johnny Knoxville heeft ideeën voor 'Jackass 5', maar Steve-O twijfelt

Johnny Knoxville heeft ideeën voor 'Jackass 5', maar Steve-O twijfelt

De hoofdrolspeler vertelt over hoe hij over een volgende inzending heeft nagedacht...

Ondanks zijn respectabele leeftijd van 53, onthulde 'Jackass'-ster Johnny Knoxville dat hij stiekem nog steeds niet klaar is met de gestoorde franchise en zelfs ideeën heeft voor een vijfde deel.

Nadat ook Jackass Forever weer een succes bleek aan de box-office, loopt de creatieve koorts bij Knoxville hoog op. Maar hij beseft tevens dat de juiste omstandigheden voor alle betrokkenen moeten gelden.

Continu creatief bezig
In de tussentijd is de acteur lekker bezig met het delen van potentiële stunts, tot de tijd rijp is om zijn vrienden opnieuw op te roepen:

"Het is een gevoel dat je krijgt en dat je moet doven door er nog eentje te doen. Dat gevoel heb ik nu niet, maar wel voortdurend ideeën. Ik krijg een ingeving, ik schrijf het op en e-mail het naar mezelf. Voor het geval dat".

Steve-No
De belangrijkste reden waarom Jackass 5 niet snel zal verschijnen, is omdat de waaghalzen niet meer de jongste zijn. Zo beleefde Steve-O al minder plezier aan de laatste film toen hij alle toenemende blessures zag:

"Het was een beetje jammer, man. Het is gewoon niet leuk om te zien hoe Johnny meer en meer op zijn hoofd wordt geslagen. Hij heeft vele offers gebracht voor het team, maar ik bid dat zijn hoofdtrauma stopt".



NieuwsFilm

meest populair