Wow: Deze stunt ging zelfs voor de 'Jackass Forever'-crew te ver

Die moet dan wel héél vreselijk zijn geweest...

Arjen Rooseboom 4 april 2022 20:30 in Algemeen
De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want blijkbaar hebben de gestoorde waaghalzen uit het team van Jackass tóch een grens als het aankomt op ranzige of krankzinnige stunts uitvoeren.

In een recent interview, ter promotie van het vierde deel Jackass Forever, beschrijft vast lid Steve-O een potentiële stunt die letterlijk de hele crew veel te gevaarlijk vond om zelfs maar te gaan proberen:

"Ik herinner me een springkasteel en het plan was om met de voltallige cast in dat springkasteel naar beneden te glijden op een skischans voor de Olympische Winterspelen en te zien hoe ver we onszelf konden lanceren."

"Het probleem daarmee was dat er achterop ook een generator mee moest van 500 pond om het springkussen opgeblazen te houden en die zagen we al vliegend permanente schade aanrichten, dus we kozen er uiteindelijk voor om het niet te doen. Het slechtste idee ooit."

Het einde van Jackass
Hoewel de stuntartiesten hoogstwaarschijnlijk helmen en kussens zouden hebben gedragen om zichzelf te beschermen, was dat natuurlijk onvoldoende geweest tegen een generator van 500 pond.

Zodra de mafketels het gereed staande springkussen dan ook zagen, bleken ze ineens niet meer zo maf en weigerden zij unaniem het idee. Chris Pontius: "Dit zou het definitieve einde zijn geweest van Jackass."

NieuwsFilm