Een slecht Rotten Tomatoes-cijfer maar Netflix-gebruikers vinden deze nieuwe film geweldig

Een slecht Rotten Tomatoes-cijfer maar Netflix-gebruikers vinden deze nieuwe film geweldig

'Reptile' is volgens de nodige abonnees een van de beste films van 2023.

Netflix voegt elke maand weer de nodige films en series toe. Recentelijk was Reptile aan de beurt. Ondanks het feit dat deze film niet overal even goed scoort, zijn de abonnees van de streaminggigant wel onder de indruk en dat laten ze weten ook.

Reptile is het regiedebuut van Grant Singer, voornamelijk bekend van de nodige muziekvideo's voor beroemde artiesten als The Weeknd, Lorde en Taylor Swift. Toch wist hij meteen al veel grote namen te strikken, zoals Benicio del Toro, Justin Timberlake en Alicia Silverstone.

Verhaal
De film vertelt het verhaal van een jonge vastgoedmakelaar, die op brute wijze wordt vermoord. De geharde rechercheur Nichols (del Toro) uit New England is vastbesloten de dader te vatten.

Niets is echter wat het lijkt en de elementen uit het dossier doorprikken stelselmatig de illusies uit zijn eigen leven.

Cijfers
Helaas vallen de eerste cijfers ietwat tegen. Op IMDb staat Reptile op een tamelijk nette 6,9, maar op Rotten Tomatoes komt deze uit op een teleurstellende 44% en is dus 'rotten'. Toch kunnen de nodige filmfanaten er wel van genieten.



Zo schrijven mensen op sociale media: "Net 'Reptile' gezien op Netflix. Del Toro is de grote ster maar ook de rest mag er zijn. Het begint langzaam maar bouwt zich goed op naar een intense climax. Een dikke A+ van mij".

Meer
Daar blijft het niet bij. Zo zijn er andere reacties te vinden als: "'Reptile' is de beste Netflix-film in een lange tijd. Del Toro is briljant, Silverstone is fantastisch en ook Timberlake is overtuigend. Zeker een van de beste films van 2023".



Een ander schrijft weer: "Geef 'Reptile' even de tijd om op gang te komen, want hij is echt de moeite waard. Je weet niet wie je kan geloven en dat is behoorlijk intens. Een absolute 'must see'!". Bekijk Reptile nu op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair