'Saw X' filmeditor krijgt bezoek van politie: "hij is mensen aan het martelen"

'Saw X' filmeditor krijgt bezoek van politie: "hij is mensen aan het martelen"

Regisseur Kevin Greutert vertelt het verhaal en kan er wel om lachen.

Nog niet zo heel lang geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Saw X. Regisseur Kevin Greutert liet weten dat er in het nieuwste deel behoorlijk veel martelmachines en bloed zitten, maar daardoor kwam zijn editor wel in de problemen.

Saw X is tot nu toe uitstekend onthaald. Voor de eerste keer krijgt een film uit de wereldberoemde franchise een 'certified fresh'-rating van Rotten Tomatoes. Fans genieten dan ook van dit nieuwe deel, maar dat kan niet van iedereen gezegd worden.

Politie
First Assistant Editor Steve Forn was thuis bezig met het werken aan de film, maar had het geluid waarschijnlijk iets te hard staan. Toen hij bezig was met een van de vele martelscènes, kreeg hij in een keer een bezoekje van de politie, die gebeld waren door de buren.

Greutert laat zich erover uit tijdens een recent interview: "Je ziet op de beveiligingscamera hoe de politie naar de voordeur loopt. Steve doet de deur open en je hoort de agenten zeggen: 'De buren hebben gebeld en zeggen dat hier iemand gemarteld wordt'".

Reactie
Greutert vervolgt: "Steve legt het allemaal snel uit en zegt: 'Ik ben bezig met een horrorfilm... Willen jullie naar binnen komen om te kijken?' Op dat moment barsten de agenten in lachen uit en zeggen ze: 'We willen dat wel maar we geloven je!'"



"Ik vind het zelf wel een grappig verhaal. Steve is echt een hele aardige en rustige man dus ik kan me alleen maar voorstellen hoe hij zich op dat moment gevoeld moet hebben". Heel erg gek is het niet dat de buren belden. Forn werkte aan de gruwelijke 'oogmartelmachine', waar behoorlijk wat in geschreeuwd wordt.

NieuwsFilm

meest populair