Eerste recensies 'The Toxic Avenger': kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Toxic Avenger': kijken of skippen?

Recensenten hebben deze remake met 'Game of Thrones'-acteur Peter Dinklage al mogen zien en delen hun reviews.

De recensies voor The Toxic Avenger, de remake van de gelijknamige film van pulpstudio Troma uit 1985, zijn binnen. De bloederige actiekomedie blijkt een schot in de roos.

In The Toxic Avenger speelt Game of Thrones-acteur Peter Dinklage een ongeneeslijk zieke man die in een vat met chemisch afval valt en daardoor verandert in een monster. Hij besluit wraak te nemen op de mensen die hem hebben gekweld.

Recensies
Recensenten hebben The Toxic Avenger inmiddels mogen bekijken en wij hebben goed nieuws voor fans die uitkijken naar de film: hij blijkt erg goed te zijn.

Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft The Toxic Avenger een score van 90 procent aan positieve recensies - met een gemiddelde beoordeling van een 7.2.

Vertrouwd en verrassend
"Fans van de cultklassieker hoeven niet te vrezen voor een brave remake. Deze nieuwe film is net zo goor en onvolwassen als het origineel", schrijft Fred Topel van United Press International in zijn review.


Molly Henery van The Blogging Banshee heeft het volgende te zeggen: "Deze film bevat alle actie, goor en humor die de fans zullen verwachten, maar heeft ook een verrassend emotionele kern".

NieuwsFilm

meest populair