Deze vergeten film is Netflix nu aan het veroveren

Deze vergeten film is Netflix nu aan het veroveren

Een wat ouder drama met Katie Holmes spurt de Netflix Top 10 binnen

Niet alleen Netflix Originals en recente bioscoopfilms zijn hits op Netflix. Regelmatig verschijnen er films uit de oude doos op de streamer. Nu bestormt de film All We Had de Netflix Top 10 door binnen te komen op de achtste plaats.

All We Had uit 2016 werd geregisseerd door Katie Holmes en Netflix omschrijft het drama met woorden als "ontroerend" en "filmhuis". Je ziet rollen van Holmes zelf, Stefania LaVie Owen, Judy Greer en Luke Wilson.

Wisselende ontvangst
Indrukwekkend kan het drama niet genoemd worden. All We Had staat namelijk op 40 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De IMDb noteert een iets betere 5,9/10 na zo'n drieduizend stemmen.

"Een goedbedoelende maar formule-achtige film met niet genoeg tijd om voorspelbare clichés te overstijgen," vindt Stephen Holden van New York Times. En Nigel M. Smithvan The Guardian: "Eerder serieus dan opmerkelijk, maar met het hart op de juiste plaats."

Nu op Netflix
Wil je Katie Holmes in actie zien in All We Had, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Als een doelloze vrouw en haar tienerdochter onderweg naar Boston ergens stranden, besluiten ze het eens te proberen in een kleine stad.

NieuwsFilm

meest populair