Wordt de bioscoop nu ook een poppodium? Beyoncé volgt het voorbeeld van Taylor Swift

Wordt de bioscoop nu ook een poppodium? Beyoncé volgt het voorbeeld van Taylor Swift

Na het grote succes van haar wereldtournee Renaissance, komt ook Beyoncé richting de bioscoop!

Het loopt storm op tickets voor Taylor Swift. Niet alleen de concertzalen zijn uitverkocht, maar ook veel fans trekken richting de bioscoop om hun favoriete artiest te zien. Beyoncé heeft nu hetzelfde idee en haar tournee Renaissance komt ook op het witte doek.

Taylor Swift weet met haar Eras Tour concertzalen volledig uit te verkopen. De zangeres is hartstikke populair op sociale media en de fans willen daarom nóg meer zien van de artiest.

Renaissance
Daarom komt het concert van Swift naar de bioscopen. Eerst zou de muzikale film alleen te zien zijn in Amerikaanse en Canadese bioscoopzalen, maar binnenkort staat Swift ook (op het witte doek dan) te zingen in Nederland met Taylor Swift: The Eras Tour.

Je ziet het fenomeen steeds vaker voorbij komen en de populariteit van dergelijke films stijgt met de minuut. Niet heel gek dat Beyoncé nu hetzelfde idee heeft en met haar succesvolle tournee Renaissance ook naar de bioscoop komt.

Cashen
De tournee is inmiddels voorbij en Beyoncé Knowles heeft er nu al bakken met geld aan verdiend. De zangeres is er bijna $500 miljoen rijker mee geworden. Daar kan nog een schepje bovenop, want ook in de bioscoop wordt haar tour hoogstwaarschijnlijk een groot succes.



Renaissance neemt de kijker mee voor en achter de schermen van de wereldtournee. Hoe gaat de succesvolle zangeres te werk en hoe wordt haar indrukwekkende show tot leven gebracht? Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland zal draaien.

NieuwsFilm

meest populair