Famke Janssen is terug in spannende Netflix-thriller 'Locked In'

Famke Janssen is terug in spannende Netflix-thriller 'Locked In'

De film zal volgende maand al te zien zijn op de streamingdienst.

Netflix is nog steeds de grootste streamingdienst en dit willen ze blijven ook. Om de koppositie te behouden komen ze regelmatig met nieuwe films en series. Nu zijn ook de eerste beelden van Locked In verschenen, waarin niemand minder dan Famke Janssen de hoofdrol speelt.

De 58-jarige Janssen heeft al een bijzonder indrukwekkende carrière achter de rug. Niet alleen was ze te zien in een Bond-film, ook wist ze hoge ogen te gooien in de Taken-franchise en diverse X-Men-films. Locked In is dus haar volgende grote project.

Verhaal
De film werd gemaakt door Nour Wazzi, bekend van de korte film Habibti en de serie The Break. Dit is zijn eerste lange speelfilm, waarin andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor o.a. Rose Williams (Curfew) en Finn Cole (Peaky Blinders).

Williams speelt de jonge Lina, die net getrouwd is maar niet erg gelukkig is met haar leven. Ook kan ze het allesbehalve goed vinden met haar schoonmoeder, Katherine (Janssen). Het gaat echter allemaal van kwaad tot erger.

Vertrouwen
Een geheime liefdesaffaire zorgt voor problemen binnenin de familie. Ook wil een iemand Lina uit de weg ruimen, maar wie dat weet Lina niet. Ze weet dus niet wie ze kan vertrouwen. Wie staat aan haar kant en wie probeert haar nu precies om het leven te brengen?



Heel erg lang hoeven we niet meer te wachten op Locked In. De thriller zal namelijk vanaf 1 november op de streaminggigant te zien zijn. Tot die tijd zullen we genoegen moeten nemen met de bovenstaande beelden.

NieuwsFilm

meest populair