De 'Predator'-film 'Prey' gebruikte stiekem beelden uit een andere film

De 'Predator'-film 'Prey' gebruikte stiekem beelden uit een andere film

Door een stomme fout tijdens de opnames kwamen de 'Prey'-makers plots meerdere shots tekort.

Voor wie goed oplet, zou het nog steeds niet echt kunnen zien. Maar toch is het zo dat de film Call of the Wild prooi is gevallen aan de film Prey. In de nieuwe Predator-film zijn namelijk beelden te zien uit deze andere film, een remake uit 2020.

In het vijfde vervolg op Predator uit 2022 keren we honderden jaren terug in de tijd. De vrouwelijke krijger Naru wil graag haar vechtkunsten aan haar volk bewijzen, en die kans krijgt ze wanneer er een vreemde dreiging van buitenaf komt opdagen.

Missend materiaal
Prey werd voornamelijk gefilmd in Canada op het land van de Stoney Nakoda First Nation. Maar toen de opnames waren afgerond, ontdekte regisseur Dan Trachtenberg echter dat er een probleem was: ze hadden extra beeldmateriaal nodig dat ze niet hadden opgenomen.

Visual effects supervisor Ryan Cook had gelukkig een oplossing paraat: extra beelden uit een andere film erin smokkelen. Met een beetje VFX erbij kon het er zo doorheen.

Nieuwe beelden
Gedurende ongeveer tien seconden zijn er dus beelden te zien uit Call of the Wild in Prey. Deze sequentie is te zien wanneer in de film Naru ontsnapt aan de Predator en ze wegzwemt door de rivier.


Bekijk de afbeelding

Op 45:22 zijn de twee shots te zien die oorspronkelijk niet bedoeld waren voor Prey. Met behulp van VFX is Naru nog in het beeld verwerkt.

Kijken
Prey is nu te zien bij Disney+.



NieuwsFilm

meest populair